MorgenWonen in Linnerpark

Maasgouw - Linne
Actueel aanbod

vanaf € 354.500,-

Kenmerken

Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Nu in verkoop:
12 prachtige duurzame 2 onder 1 kap woningen
MorgenWonen realiseert naar verwachting medio 2022
12 duurzame koopwoningen in het nieuwbouwplan Linnerpark.
Kenmerken
* Vanaf € 354.500,-- v.o.n.
* Heerlijk wonen in Linne
* 12 prachtige duurzame nul op de meter woningen (NOM)
* Wonen zonder energiekosten
* Instapklare oplevering
Linne
Linnerpark
Gelegen aan de oevers van de Maas en ten zuiden van Roermond ligt Linne, onderdeel van Gemeente Maasgouw. De ligging van Linne is ideaal. Mede door de nabijheid van de snelwegen A2 en A73 zijn Eindhoven, Venlo en Maastricht uitstekend bereikbaar.
De rivier de Maas biedt naast waterrecreatie veel mogelijkheden tot ontspanning in een prachtige omgeving voor jong en oud.

Het landschap tussen het dorp Linne en de Maas, de Linnerweerd, is een uiterwaardengebied ten westen van Linne, gelegen op het laagterras van de Maas. Het gebied kenmerkt zich door uitgestrekte weilanden en landbouwgronden. In deze omgeving kan men volop gebruik maken van de vele mountainbike-, fiets- en wandelroutes.

Tevens kent het dorp Linne nog een actief verenigingsleven op het gebied van sport en ontspanning, zijn de dagelijkse boodschappen gewoon in Linne te vinden en is er zelfs een prachtig buiten zwembad.
Voor meer informatie en aanmelden ga naar de projectwebsite www.morgenwoneninlinnerpark.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
MorgenWonen in Linnerpark
Koopwoningen
12
Prijs vanaf
€ 354.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Maasgouw.

Aanmelden