Heel, heel mooi wonen

Maasgouw - Heel
Actueel aanbod

€ 189.000,- tot € 480.000,-

Over dit project

Heel Mooi Wonen is gelegen tegen de gezellige dorpskern van Heel. Toch woon je hier in een mooie landelijke setting met de Maasplas Polderveld als je achtertuin. Je kunt hier genieten van de rust en ruimte om je heen en je hebt je familie, vrienden en de dorpse voorzieningen lekker dichtbij.

Op deze bijzondere plek wordt dan ook gebouwd voor jong en oud, voor gezinnen maar ook voor starters. Een wijk waar iedereen zich thuis voelt en groen en water een hoofdrol spelen. In totaal komen er circa 36 nieuwe woningen met een modern landelijke uitstraling. De wijk kent levensloopbestendige woningen, hoek- en tussenwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Daarnaast bieden de bouwkavels de ruimte om zelf een woning te kunnen bouwen.

De verkoop van de eerste fase van Heel Mooi Wonen is gestart. Deze bestaat uit 15 woningen en 6 zelfbouwkavels

Meer informatie

Kenmerken

Project
Heel, heel mooi wonen
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
8 van 21 beschikbaar
Prijs
€ 189.000,- tot € 480.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Overig, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Maasgouw.

Aanmelden